Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken bij het bouwen

Sta je op het punt een nieuwe woning te kopen of een woning te verbouwen? Zorg dat je goed geïnformeerd bent rond het energie peil van uw woning. Bij bouwen en verbouwen is het E-peil een heel interessant gegeven. Haal je het opgegeven E-peil niet, dan krijg je een boete. Haal je het opgegeven E-peil wel, dan krijg je een beloning.

Het E-peil dat je voor je nieuwe woning of je verbouwing moet halen, vindt je terug op de website van de Vlaamse overheid. Deze verschillen van jaar tot jaar.
https://www.vlaanderen.be/e-peil

Hoe lager uw E-peil, hoe energiezuiniger uw woning is.

Bij het bouwen van een nieuwe woning is het belangrijk dat zonnepanelen in het EPB-verslag opgenomen worden. Daarom leg je ze best meteen na de aankoop van je nieuwe woning.

Zonder zonnepanelen is het bijna onmogelijk om het gewenste E-peil te behalen. Het E-peil kan je omlaag krijgen door het plaatsen van groene energiebronnen, goed isoleren van de woning, etc…

Zonnepanelen geven een grote positieve impact op het E-peil. Zowel bij een nieuwbouwwoning als een verbouwing worden zonnepanelen aangeraden voor het gewenste E-peil te behalen. Indien je het gewenste E-peil haalt, krijg je een premie en is je installatie al voor een groot deel terugbetaald.

Sta je op het punt te bouwen of te verbouwen en lijkt dit voor jou een ideale oplossing?
Neem dan vrijblijvend contact op via onze website. Galileo energy zoekt voor jou de meest rendabele oplossing.