Zonnepanelen

Zonnepanelen

Beste KeuzeBeste Keuze
Bauer LG Panasonic REC
Vermogen
360Wp

tot

370Wp
355Wp

tot

380Wp
335Wp

tot

340Wp
320Wp

tot

380Wp
Vermogensgarantie 90.8% na 25 jaar
Productgarantie 20 jaar 25 jaar 25 jaar 20 jaar
Type Monokristallijn Monokristallijn Monokristallijn Monokristallijn
Full Black Ja Ja Ja Ja

Omvormers

In functie van de installatie bepalen we in overleg met de klant de meest geschikte omvormer. Een greep uit ons aanbod:

SMA

Omvormers in alle formaten voor alle soorten zonnepanelen en opslagsystemen. Deze kwalitatieve omvormers werden uitvoerig getest en bewezen. Eenvoudig design en beperkt in grootte.

Fronius

Fronius-omvormers zijn efficiënt en betrouwbaar. Kortom, ze vormen het hart van elk fotovoltaïsch systeem. Vermogenscategorieën van 1,5 tot 27,0 kwh, garanderen geschiktheid voor vrijwel elke systeemgrootte.

Huawei

Huawei kwam als één van de eerste met een hybride omvormer op de markt. Batterij klaar.

Bevestigingssyteem

Als installateur van zonnepanelen bieden we u een degelijke installatie. Het montagesysteem van K2 is stevig en flexibel in gebruik. Wij kiezen voor medium rails om optimale garantie te bieden aan onze klanten. Dit materiaal moet tenslotte alle weersomstandigheden kunnen trotseren.

Laadpalen

Uw eigen laadpaal voor een elektrische wagen. De auto-industrie staat voor een groene revolutie. Elektrisch rijden wordt de nieuwe norm. Met een eigen laadpaal tank je heel gemakkelijk thuis.


Zelfbouwpakket

Wij leveren u de materialen en de know-how op maat van uw dak. U plaats de zonnepanelen en sluit ze zelf aan. Desgewenst bieden wij bijkomende ondersteuning voor de aansluiting van de elektriciteit en de keuring.